...

Servicii Funerare Braila Respect

Consultanta Funerara

Agentia Funerara Respect vă oferă servicii funerare complete în Braila, alături de o consultanta funerara de încredere. Suntem conștienți că organizarea unei înmormântări implică mult mai mult decât alegerea sicriului și transportul către cimitir. De aceea, ne propunem să vă furnizăm toate informațiile și serviciile necesare pentru a vă ajuta să duceți la bun sfârșit acest eveniment dificil.

Consultanta funerara

Pe lângă aspectele esențiale ale serviciilor funerare, cum ar fi sicriul și transportul, echipa noastră vă oferă consultanță funerară specializată. Indiferent de întrebările sau preocupările pe care le aveți în legătură cu organizarea înmormântării, suntem aici să vă oferim recomandări de calitate. Avem experiență în obținerea actelor și documentelor necesare, planificarea serviciului religios sau civil și soluționarea aspectelor administrative. Cu ajutorul colegilor de la Respect Catering Braila va putem ajuta inclusiv cu organizare pomenii. 

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de servicii funerare complete și consultanta in Braila. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor și a vă sprijini în organizarea unei înmormântări respectuoase și emoțional încărcate.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0766.075.075 sau puteți accesa pagina noastră de Facebook.

Toaletarea si îmbracarea persoanei decedate va fi realizata de un personal calificat, in cele mai bune conditii.

Imbracamintea va fi aleasa de catre familie.

Cosmetizarea se efectueaza dupa caz atat barbatilor cat si femeilor. 

Îmbălsămarea este o practică care are ca obiectiv oprirea procesului de putrefactie pentru o perioada de timp.

Imbalsamarea decedatului este obligatorie atunci cand expunem sicriul in locuri publice cu capacul ridicat (biserica/cimitir).

Imbalsamarea decedatului se efectueaza numai dupa eliberarea certificatului de constatare a decesului de catre medicul de familie sau medicul spitalului unde a survenit decesul.

Certificatul de imbalsamare este necesar pentru depunerea decedatului la capela si pentru transport.

Important: In perioada scursa pana la eliberarea certificatului de constatare a decesului, venim in intampinarea clientilor cu sala de imbalsamare prevazuta cu camera frigorifica pentru pastrarea decedatului in conditii optime.

Ridicarea decedatului de la domiciliu se face numai cu electrocardiograma (puls zero) eliberata de Serviciul de Ambulanta.

Pentru a va asigura un serviciu eficient si complet, contactati-ne imediat dupa producerea decesului la telefon:  0766.075.075 sau 0744.420.745

Statul roman acorda un ajutor de inmormantare constand intr-o suma de bani, tuturor pensionarilor sau angajatilor romani, astfel incat suma de bani revenind unui membru al familiei decedatului sau celui care se ocupa de inmormantarea persoanei decedate sa acopere cheltuielile de inmormantare.

Pentru a beneficia de acest ajutor sunt necesare urmatoarele acte:

  • certificatul de deces original,
  • factura fiscala de la sicriu,
  • chitanta de la biserica,
  • cuponul de pensie al decedatului (adeverinta angajator cu copie din revisal)
  • actul de identitate al solicitantului.

Important: Factura de la sicriu si chitanta de la biserica sa fie pe un singur nume. Pentru a va asigura un serviciu eficient si complet, contactati-ne imediat dupa producerea decesului la telefon : 0766.075.075 sau 0744.420.745

Servicii optionale :
  •  Capac frigorific
  •  Set colaci inmormantare
  •  Coroane funerare
  •  Catering

Respect Catering Braila

Distribuie si altora aceste informatii

WhatsApp
Facebook
Email
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.